Provtagning.

Idag var det dags att ta sig till vårdcentralen för att lämna sköldkörtelprov.

Jag tar bilen och kör dit själv. Kan väl vara 2-3 mil dit men mestadels motorväg och tänk jag hittade på första försöket, utan GPS ;-)

Ni fattar vilken nivå min hjärna är på nu va? 
Det var nog väldigt ansträngande att köra den lätta vägen för Hortons-migränen gjorde sig påmind innan jag ens klev in på vårdcentralen.

Väl där blev det drygt en halvtimmes väntan i ett fullsmockat väntrum. Det var väl ingen som var speciellt högljudd men det blir ändå som en tung matta av ljud som lägger sig på och runt mig.

Till slut är det min tur och jag sätter mig i stolen för att få äran att bli stucken i valfri arm men just som nålen nuddar mitt armveck så sticker en läkare in huvudet och säger att hon behöver hjälp NU.

Det blir ytterligare väntan för mig och när sköterskan kommer tillbaka ber hon tusen gånger om ursäkt och vill nog bara vara lite social och pladdrar på men min hjärna uppfattar inga ord mest svammel och höga läten.

När jag är färdig tittar jag på klockan. Om jag åker raka vägen hem så borde jag klara den magiska gränsen på 1,5 timma som Bella klarar att vara ensam utan att kissa inne.

De där recepten jag tänkte lämna in på apoteket på vägen får vänta till en annan dag. Jag hade nog inte orkat med den här migränen ändå.

Jag kommer hem och möts av pussar och kärlek. Jag går ett varv i huset och kollar så inget bus eller olyckor skett medan jag var borta.

Tar på Bella kopplet och går ut och inser att jag glömde ta mina migränpiller. Hur i hela fridens namn kan man glömma det när det känns som om ögonen ska ploppa ur skallen?

Jag lyckas i alla fall släpa mig runt på en liten promenad för att sedan komma in och ta mina piller.

Nu är det soffläge som gäller och jag som trodde att jag snart var redo att börja jobba igen :-p

Kommentarer:

1 Lillemor:

Men jösses vilken dag:( håller
Tunmarna att det släpper trots att det tog tid med medicinen❤️. Jag glömmer ofta ( helt stört!) men tror det är för mkt att ens andas för att börja kolla ihåg saker

Svar: Så kan det nog vara. Släpper förhoppningsvis snart. kram
Nilla

2 Fyrtiotaggare.com:

Duktiga vovve, härligt att det ändå går så länge :-) Hoolas du har möjlughet till vila idag. Kram

Svar: Det är ju skönt att kunna åka iväg på små ärenden utan att behöva ordna hundvakt :-) kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen