ME-vänligt städtips :-)

Vi har lite gamla och sliltna diskhoar hemma i vårt kök så det blir snabbt fula bruna fläckar i dem som man får gnida som en liten galning för att få bort och det var ju länge sedan som mina armar hade styrka och uthållighet nog att syssla med sådant och i ärlighetens namn så ser grabbarna här hemma inte riktigt samma saker som jag ;-)
 
Tidigare har jag stått med allsköns starka rengöringsmedel och disksvamp och gnidit till svetten rinner. Nåja det krävs väl inte allt för mycket för att svetten ska rinna men likväl är det för mycket för den här klena kroppen men så läste eller kanske jag hörde att man kunde ta vanish i sina hoar för att få dem rena.
 
Så nu har jag testat både med vanish och vanligt tvättmedel (för kläder) och jag tycker att det fungerar lika bra. Man bara tar och täcker botten på hoarna med varmt vatten och blandar ut vanish eller tvättmedel och låter det stå någon halvtimme. I mitt fall till vattnet runnit ut eftersom hoarna inte håller tätt :-P
 
Och sedan är det bara att torka av med disktrasan och hoarna är skinande rena. Tänkte att detta nog var det mest ME-vänliga städtips jag provat så då måste jag ju dela med mig :-)
 
Jag borde ju såklart ha tagit en förebild också men det glömde jag så ni får bara se slutresultatet.
 
 

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Men så smart :) å dessutom lättsamt.
kram

Svar: Jag tyckte det var väldigt fiffigt :-) Kram
Nilla

2 Cissi:

Väldigt bra tips! Ska försöka komma ihåg de också 😜 kram kram

Svar: Det är ju nästa problem, att komma ihåg ;-) Kram
Nilla

3 fyrtiotaggare.com:

Bra tips!

Svar: :-)
Nilla

4 Dessan83.blogg.Se:

Hej! Kul du titta in på min blogg! Suttit läst lite på din med! Fastna här då jag med såna fkäkare detta ska jag kolla på direkt och testa tack för tipset!

Svar: Det var så lite så :-)
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen