Det ska bli riktigt skönt faktiskt.

Bella sover lite bättre på nätterna nu. Även om det fortfarande blir flera turer ut i trädgården för små toalettbesök ;-)
 
Hon kommer lite snabbare till ro när vi kommer in igen också, vilket är väldigt skönt. Maken eller jag sitter på sängkanten intill hennes bädd tills hon lägger sig till rätta och sedan kan vi också få skutta i säng.
 
Men jag måste erkänna att det suger musten ur en redan rätt klen kropp att inte få sova ordentligt på nätterna och att passa en liten busig valp på dagarna.
 
Jag tycker inte att jag gör annat än springer ut och in med henne och så fort hon sover så lägger jag mig också och vilar eller möjligvis går på toa eller så kanske jag passar på att äta lite :-P
 
För en kropp som annars vilar de flesta vakna timmarna på dagarna är nog det här att jämnställa med heltidsarbete och det är inte utan att det känns i kroppen. 
 
Men i morgon får jag hjälp av sötaste dottern som kommer hit på sin skolfria dag. Det ska bli riktigt skönt faktiskt <3

Kommentarer:

1 åsa i åsele:

Vet att Du/Ni inte vill ha valpen i sängen så det tänker jag inte nämna ;-) men för mig var det ju enklare (lättsammare) att få Frost lugn å stilla så jag kunde sova då han sov i min famn, jämte mig.
Men jag vet att de flesta hundar lugnar ju sig å finner sig i att sova själv när de begriper vad som gäller.
Om några veckor lär Bella inte behöva ut på toa mitt i natten längre, typ vid 12 veckors ålder.
Jag vet ju dock att jag var zombie å halvt galen innan Frost blev "stor"... tänker inte påstå att valptiden är lätt, inte ihop med vår sjukdom.
Men vovvar ger ju så mycket <3
kram

Svar: Ha ha, nej ingen valp i sängen här inte. Om hon inte behövt kissa flera gånger på natten så hade hon nog sovit mycket bättre men hon kissar ju sjuttioelva gånger på dagen också så kanske inte så konstigt. Nu har hon börjat gå in och lägga sig i sin säng alldeles frivilligt när hon är trött så det går ju sakta åt rätt håll. Vad skönt att höra att Bella troligtvis inte behöver gå på toa på natten om ett par veckor. Jag undrade just hur länge det skulle hålla på. Men hon är allt go vår lilla valp, hon kelar och busar om vartannat och vill gärna ligga i mattes knä :-) Kram
Nilla

2 åsa i åsele:

Vet inte om jag ska rekommendera detta men vet att det finns de som inte ger vatten till valpen efter viss klockslag kväll just för att slippa "nattvandringen".
kram

Svar: Jag har hört det också men än så länge får hon både äta och dricka när hon vill, förutom på natten :-) Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen