Det är ju synd att det bara är hjärnan som går på högvarv nu.

När resten av familjen gått och lagt sig för att sova och den egna kroppen räcker långfinger och säger åt dig: Trodde du att du skulle få sova nu, knappast!!!! då vet jag att jag gjort mer än kroppen mäktar med. Tänk om varningssystemet i kroppen kunde fungera medan jag håller på också.
 
Kanske ligger något i det som dottern säger att jag borde ha en bjällra runt halsen så de hör om jag rör mig för länge och för snabbt ;) 
 
Det kanske blev lite för tufft för kroppen att baka några tekakor, nio stycken närmare bestämt och göra rent insidan av ugnsluckan dagen efter jag städat lite i klädkammaren? Egentligen skulle luckan behöva monteras isär för att få ren men det överlämnar jag åt någon som har hjärna nog att få ihop den igen. 
 
Det lustiga är att medan jag ligger här i soffan och glor på dumburken så kan jag ändå inte låta bli att fundera på vad morgondagens projekt ska bli. Ska jag kanske sy de där gardinerna som jag lovat dottern. Tyget ligger i klädkammaren och väntar på att förvandlas till någon snygg kreation. Eller ska jag hämta lite vinbär i källaren och koka saft, vi behöver verkligen platsen i frysen. Eller ska jag kanske börja plocka ner gardiner och gardinstänger i de fönster som snart ska bytas? Eller ska jag kanske försöka göra lite fler armband?
 
Ja ni ser det råder ju inte någon brist på idéer direkt och då har jag inte ens skrivit alla saker som jag skulle vilja provbaka. Är ju lite synd att kroppen inte är särskilt sammarbetsvillig. Jag måste dessutom se till att spara så mycket energi under dagen så att jag klarar av att laga middagen i morgon. Med tanke på hur lite orken räckte till idag så kanske jag borde ligga still och vila hela dagen inför middagslagningen men det är ju så svårt och tråkigt.
 
Det är ju synd att det bara är hjärnan som går på högvarv nu. Tänk vad mycket kul jag kunde fått gjort om kroppen varit lika speedad. Kan visserligen hända att familjen kanske inte skulle uppskatta om jag ställde mig och bakade eller satte igång och sy gardiner mitt i natten. Dessutom är hjärnan bara speedad på saker den vill hitta på, kan ju fortfarande inte använda hjärnan till något vettigt som att tänka eller ens läsa.
 
 
 
 

Kommentera här:

Besökstoppen