TACK

Idag var det den stora designmässan à la London där vi skulle sälja våra alster till förmån för barn med me/cfs. Själv kunde jag inte vara med alls på mässan men som min stand-in ställde min snälla lillasyster upp. Och självklart var det ett gäng av de andra som sålde sina alster där under dagen också.
 
Ett stort tack till er alla för att ni tog initiativ till detta och för genomförandet. Kändes mest som jag gled på en räkmacka som "bara" behövde göra ett gäng armband till försäljning.
 
Om jag räknat rätt så såldes 13 av mina armband på mässan och jag tror att vi fick in ungefär 2900 kr totalt och förhoppningsvis så har även kunskapen om me/cfs spridits lite extra idag också.
 
Blir det något mer sådan här eller liknande försäljningstillfälle så hoppas jag att jag kan bidra lite mer men med en dotter som skulle iväg på bal idag och som tar studenten på tisdag så gäller det verkligen att spara på de få krafterna man har.
 
Ännu en gång TACK kära syster för att du ställde upp, jag vet ju att du har fullt upp ändå och TACK alla ni andra som var med på mässan.

Kommentarer:

1 Ellen:

Fantastiskt! Så roligt att följa hela arrangemanget, hur mycket alla jobbat för att det skulle fungera och att det gav resultat! <3

Svar: Ja det är ju.fantastiskt att ett gäng trötta Me-själar kunde få ihop något så bra.
Nilla

2 Katarina Bosetti Kristoffersson:

Så här är det, jag hanterar inte tack särskilt bra. (Har redan lipat lite för att du skrev tack)
Jag kan inte föreställa mig hur det är att ha ME. Jag har lyxen att kliva upp på morgonen utan värk och kan köra så att det ryker åt alla möjliga håll.
Då är det inget svårt val att prioritera att hjälpa till!
Jag gör det för att jag älskar min fina storasyster och jag ser vad sjukdomen gör..
Jag ställer mer än gärna upp igen!

Svar: Älskade lillasyster, du får nog träna lite på att hantera ett litet Tack. Har man gjort något bra så är man värld beröm. För mig betyder det otroligt mycket att du offrade en ledig dag med din familj för att hjälpa oss i kampen att nå ut med information och få in pengar till barn med ME. Älskar dig också <3
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen