Man kanske borde emigrera

Regn och åska och ännu en dag med en extra bråkig kropp. Och inte verkar det som om någon sommarvärme är på gång heller. Man kanske borde emigrera.
 
Jag måste i alla fall ha sovit som en stock inatt. Maken sade att det hade ösregnat och åskat så att hela huset skakade men jag har inte märkt någonting. Måste dessutom ha sovit i någon knasig ställning för jag har sjukt ont i vänster skuldra, axel och arm. Det finns bara ett läge som inte gör vansinnigt ont och det är samma läge som om man hade armen i mitella, så nu går jag runt med handen instoppad innan för koftan i mitellaläge och försöker göra saker med höger hand. Det går väl sådär.
 
Inser att jag är för klen för att göra någonting med en hand och att jag använder två händer till det mesta, lite som småbarn när de inte kan få grepp om saker för att de har för små händer.
 
Jag har försökt dämpa smärtan med starka värktabletter men de hjälper bara pyttelite och bara i ett par timmar. Står att man får ta max åtta tabletter på ett dygn på bipacksedeln så jag följer det även om läkaren har skrivit max tre per dygn men tror han tänker om jag tar dem dagligen och det gör jag inte så jag tror att jag klarar det även om jag kanske blir lite extra dimmig men det bjuder jag på. Förhoppningsvis är det mycket bättre imorgon så att jag kan ut och skörda lite vinbär.
 
 

Kommentarer:

1 Åsa:

Ibland måste man överdosera lite för att stå ut, så är det bara.

Ta det lugnt vila vila vila, kram

Svar: Ja precis. Kram
Nilla

2 Lillemor:

Det gör du rätt i. Man ska inte "stå ut" med skit i onödan. Gött att höra att du sovit, även om du sovit "fel". Emigreringstankarna gick på blodigt allvar här i torsdags. Jag står inte ut med regn och knäppa väderomslag.

Svar: Visst kan man bli galen för mindre? Inte blir det bättre av att läsa väderprognoserna för närmsta tiden heller.
Nilla

3 Åsa:

Funderade tidigare ifall jag kunde frysa ihjäl inomhus... +23 varmt inne och +15 varmt ute, jag sitter med jeans stickade tjocksockor kofta å filt...
Livet är inte en fest.

Svar: Usch och fy för att frysa. Är konstigt att man kan frysa nästan hur varmt det än är men det är ju som om man fryser inifrån. Kram
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen