Kommer antagligen att få lida i flera dagar

Idag har jag rensat och klippt massa buskar på rent adrenalin. Tanken var egentligen att maken och jag skulle elda lite ris i trädgården när en granne kom ut och började gnälla över att våra buskar hängde över i deras trädgård och det blev väldigt jobbigt för honom att klippa gräset då. Bärbuskarna som vi har mot deras trädgård brukar de däremot plocka bär ifrån.
 
Han började prata om att rent formellt så är det muren som är er tomtgräns. Ja men då röjer vi väl rent formellt då.
 
Sedan började han klaga på att vi hade taggiga buskar mot deras trädgård och att vår tuja inte ser frisk ut. Ja men hallå, vi har inte bott här ett år än, vi har inte planterat de taggiga buskarna och tujan har vi tänkt ta bort så småningom men vi har haft andra och viktigare saker för oss.
 
Så jag blev irriterad och klippte och rensade med en nästan fungerande arm och en absolut inte fungerande arm så att svetten lackade. Maken och sonen rev och släpade de också så vi fick minsann röjt allt som kunde hänga in på deras tomt och lite till.
 
Visst hade han rätt, det hängde lite grenar över på deras tomt men inte så mycket att man inte kunde komma åt och klippa gräset inte. Men tror han ville passa på att sätta de nya grannarna på plats för de gamla som bott här tidigare kunde han nog inte köra med.  Vi har känt tidigare att han nog är områdets ordningsman.
 
Så nu kommer jag antagligen att få lida för det här i flera dagar både när det gäller den värkande armen och den klena ME-kroppen. Det är ju skit också att man ska låta sig påverkas av gnälliga grannar.

Kommentarer:

1 Åsa:

Med såna grannar behöver man inga fiender...

Jag hoppas jag får ett ryck av inbillningsfriskhet i morgon å fixar det jag måste ifall jag ska ha nån vettig rabatt - just nu har jag oplanterade växter döende på trädäcket - samt greja det som nu behövs ifall att vi ska åka ut med husvagn mitt i veckan.

Fast idag är jag sjuk...

Kram

Svar: Nej det räcker gott med sådana grannar.
Jag hoppas du mår bättre så du slipper leka frisk. Man får ju alltid lida så efteråt. Kram
Nilla

2 Anonym:

En granne med för mycket tid och har tråkigt patetiskt.

Svar: Ja, precis.
Nilla

3 Lillemor:

Men ååååå! Såna grannar gör ju att man blir sugen på en liten vapenlicens. Eller åtminstone en flistugg som man ställer väääääldigt nära och sen letar fram varenda kvist och pinne man kan hitta.skulle t.o.m kunna KÖPA pinnar och släpa hem bara för att få låta jäkligt högt, jäkligt nära deb grannen- exakt vid första tuggan av middagen de ska äta.
Fy fan rent ut sagt för vidriga grannar!
Håller tummarna att du ska slippa flera veckor av piss bara pga en idiot :(( ❤️❤️

Svar: Du har ju många goda idéer för hur man kan öka på grannsämjan hör jag ;)
Nilla

4 Marias:

Bättre att prata med grannen, några buskar är väl inget att bli arg över.

Svar: Vi försökte prata med grannen men han bara ångade på om formella gränser, taggiga buskar och annat som han tyckte vi borde ta ner i vår trädgård. Nu har vi rensat och röjt mot grannen så nu har vi gjort det vi kan för att hålla grannarna på gott humör.
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen