Ett bra ställe

Ni vet när man absolut inte vill förlägga något som man vet att man behöver senare så tänker man att jag måste hitta ett bra ställe att lägga den på. Det där bra stället brukar sällan vara så bra som man tror, det brukar vara rätt svårt att komma ihåg det där bra stället.

Så där tänker jag varje dag, flera gånger om dagen, om något som jag inte vill att min förvirrade ME-hjärna ska slarva bort. Och sedan så springer jag runt och letar och letar och letar och blir väldigt trött och irriterad på mig själv.

Nu när vi har flyttat har jag varit ännu mer rädd för att tappa bort saker så då har det blivit ännu fler bra ställen och nu är det snudd på omöjligt att komma på vart jag kan ha lagt viktiga saker som bankdosan.

När jag for omkring och letade som värst hemma igår efter något som jag visste att jag lagt på ett bra ställe så sade min man: det som är ett bra ställe för en ME-hjärna är ett omöjligt ställe för en som inte har ME. Hm, kan nog bara instämma.

 

 

 

 


Kommentarer:

1 Marika:

En gång gömde jag mitt företags backup så grundligt att det tog 3 år innan jag hittade skivorna. Då hade jag ställt dem bakom sporttejpen i medicinskåpet. Jag hoppas att ditt "bra ställe" är vettigare.

Svar: Oj, tre år. Snacka om bra ställe :D
Nilla

2 Lillemor :

Ja! Exakt! HA ha ha ha me-bra ställen är inte kompatibla med andras bra ställen.

Svar: <3
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen