Varm i hjärtat

Kan man bli annat än varm i hjärtat när man får ett så fint inlägg av sin dotter på Facebook. Jag har världens finaste barn och make. Jag älskar er <3
 
 
 "Jag har sett på dig senaste hur du har mått och jag hoppas innerligt att du vet att vi i familjen verkligen älskar dig och stöttar dig oavsett vad som händer. Jag kan bara prata för mig själv men jag kan verkligen säga att du är min mamma och du är världens bästa mamma. Du stöttar mig hela tiden och jag vet att jag kan prata med dig om allt och att i din famn kan jag alltid krypa upp i. Vi två har haft våra stunder när vi stått och pratat och ingen annan runt omkring har fattat eller när du har skrämt mig(händer ju inte alls ofta...) och det är de stunder som gör att även de svåraste dagarna blir bättre. 

För även under mina svåraste stunder så fanns du där och stöttade mig. Du räckte ut handen och hjälpte mig upp när jag inte visste hur jag skulle klara allting. Du lät mig veta att jag är stark men även att det är okej att våga visa känslor och att man inte behöver alltid vara superstark. Och mamma oavsett vad som händer så kommer du vara min superhjälte! ♥"

Kommentarer:

1 Marlene:

awwwwww, du har lyckats bra ser det ut som :-)

Svar: Tack, jag kan nog inte ta åt mig hela äran. Barnen har en underbar far som nog bidragit med mycket <3
Nilla

Kommentera här:

Besökstoppen